نماد سدور را بشناسیم | سایت آموزش بورس ایران
نماد سدور
  1. خانه
  2. نمادهای بورس
  3. نماد سدور را بشناسیم
نمادهای بورس

نماد سدور را بشناسیم

آشنایی با نماد سدور بخش های اصلی Toggle آشنایی با نماد سدورمعرفی نماد سدورتاریخچه سیمان دورودترکیب و اعضای هیئت مدیرهترکیب سهامداران سدورتولید و فروش محصولاتترازنامه سدور در بازار بورس و اوراق بهادار بسیاری از موسسه ها و شرکت ها بخشی از سهام خود را مورد معامله قرار می دهند، یکی…
آموزش بورس
مشاوره بورس
پیش بینی بازار

آشنایی با نماد سدور

در بازار بورس و اوراق بهادار بسیاری از موسسه ها و شرکت ها بخشی از سهام خود را مورد معامله قرار می دهند، یکی از آن ها سیمان دورود با نماد سدور می باشد که در آبان ماه سال ۱۳۸۱ بخشی از سهام آن نزد سازمان بورس و اوراق بهادار پذیرفته شد.

معرفی نماد سدور

سیمان دورود در بهمن ماه سال ۱۳۸۱ سهام خود را با نماد سدور بر روی تابلو بورس قرار داد و در نهایت در اسفند ماه همان سال عرضه های اولیه خود را در اختیار مردم قرار داد.

اطلاعات سیمان دورود

تاریخچه سیمان دورود

در سال ۱۳۳۴ شرکت سیمان فارس و خوزستان اولین واحد تولیدات ۲۰۰ تنی خود را در شهر شیراز مورد بهره برداری قرار دادند و بعد از آن کارخانه های دیگری را در بهبهان، درود و آبیک احداث نمودند.

شرکت سیمان دورود از سه واحد تولیدی تشکیل می شود و یکی از بزرگ ترین تولید کننده های سیمان در کشور به شمار می رود که از شهرت بسیار زیادی هم برخوردار است.

واحد شماره یک دورود در سال ۱۳۳۸ به روش تر و با ظرفیت ۳۰۰ تن فعالیت های خود را شروع نمود. بعد از آن با راه اندازی یک کوره ۳۰۰ تنی ظرفیت این واحد را به ۶۰۰ تن در روز افزایش داد، در نهایت در سال ۱۳۴۳ یک کوره ۴۰۰ تنی را به این واحد تولیدی اضافه نمود که در مجموع ظرفیت آن به ۱۰۰۰ تن در روز رسید.

حتما بخوانید
نماد شاراک را بشناسیم

محصولی که در این واحد تولید می شد سیمان تیپ ۵ می باشد که آن را سیمان ضد سولفات می نامند و برای سد سازی، پل سازی و زمین هایی که دارای شوره زار هستند به کار برده می شود به همین دلیل به آن سیمان مقاوم می گویند.

این واحد تولیدی از ابتدای فعالیت خود تا به امروز سفارش شرکت هایی مثل شرکت نفت را ثبت می کند و تولیدات خود را در اختیار آن ها می گذارد. واحد تولیدی شماره دو سیمان دورود که به روش خشک کار می کند در سال ۱۳۴۸ راه اندازی شد و ظرفیت اسمی آن ۱۰۰۰ تن در روز بود.

در این واحد از کارخانه سیمان تیپ ۱ را تولید می نمانید که برای ساختمان سازی استفاده می شود، همچنین در این واحد نوع سیمان با قلیایی پایینی برای واحد ذوب آهن به سفارش کارشناسان روسی تولید می شود که از لحاظ مقاومت مورد تایید کارشناسان قرار گرفته است.

کارخانه سیمان دورود که بزرگترین کارخانه سیمان در کشور می باشد در سال ۱۳۵۹ یک واحد تولیدی دیگر را راه اندازی نمود و با تولید روزانه ۲۵۰۰ تن سیمان فعالیت خود را شروع نمود.

این واحد هم به روش خشک کار می کند و سیمان های تیپ ۱ و تیپ ۲ و تیپ ۵ را تولید می نماید. سیمان به عنوان یکی از پر مصرف ترین کالای قرن حاضر به شمار می رود.

اطلاعات نماد سدور

ترکیب و اعضای هیئت مدیره

اعضای هیئت مدیره شرکت سیمان دورود را ۵ نفر تشکیل می دهند که شامل افراد زیر می شوند:
نیما خواجه محمدی با مدرک لیسانس از شرکت سیمان فارس و خوزستان مدیر عامل و یکی از اعضای هیئت مدیره می باشد.
حمیدرضا گلشاهی با مدرک فوق لیسانس از شرکت سیمان غرب رئیس هیئت مدیره است.
محمد وثوق روحانی با مدرک لیسانس از شرکت سیمان بهبهان نایب رئیس هیئت مدیره می باشد.
حسین نجاتی با مدرک فوق لیسانس از شرکت سیمان خزر و مجید آزرده دست با مدرک فوق لیسانس از شرکت سیمان ارومیه اعضای هیئت مدیره شرکت هستند.

حتما بخوانید
نماد کلر را بشناسیم

ترکیب سهامداران سدور

هر شرکتی معمولا دارای سهامداران مختلفی است که شرکت سیمان دورود هم از این حیث مستثنا نمی باشد. سهامداران این هلدینگ شامل شرکت های زیر می شوند:
شرکت سیمان فارس و خوزستان با ۴۲.۹۸۰ درصد
صندوق سرمایه گذاری مشترک یکم اکسیر فارابی با ۲.۰۲۰ درصد
صندوق.س. مشترک افق روشن کارگزاری بانک خاورمیانه با ۱.۳۵۰ درصد

تولید و فروش محصولات

سیمان دورود به عنوان بزرگ ترین کارخانه سیمان مشغول به تولید سیمان تیپ یک، سیمان تیپ دو و سیمان تیپ پنج می باشد که با فروش محصولات خود در داخل و خارج از کشور به سود مناسبی دست پیدا کرده و سرمایه خود را افزایش داده است.

ترازنامه سدور

ترازنامه سیمان دورود

پیشنهاد میشود از همین گروه در باره ی نماد سپاها  نیز مطالعه نمایید.

مطلب پیش رو با موضوع نماد سدور صرفا جهت آشنایی با این نماد بوده و به هیچ وجه به منظور سیگنال دهی نمیباشد.

ضمنا اطلاعات این تحلیل تا نیمه آبانماه ۹۹ میباشد.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.