مزایا و معایب نوسان گیری در بورس | سایت آموزش بورس ایران
مزایا و معایب نوسان گیری
  1. خانه
  2. آموزش بورس
  3. مزایا و معایب نوسان گیری در بورس
آموزش بورس

مزایا و معایب نوسان گیری در بورس

مزایا و معایب نوسان گیری در بورس بخش های اصلی Toggle مزایا و معایب نوسان گیری در بورس نوسان گیری چیست؟پادکست مزایا و معایب نوسان گیری در بورسبه چه کسی نوسان گیر گفته می شود؟نکات حائز اهمیت در نوسان گیریشناسایی سهام مناسب برای نوسان گیریمشخصات و ویژگی های شخصیتی یک فرد نوسان…
آموزش بورس
مشاوره بورس
پیش بینی بازار

مزایا و معایب نوسان گیری در بورس

نوسان گیری چیست؟

نوسان گیری به سرعت عکس العمل سهامداران در مقابل ورود و خروج از یک سهم گفته می شود. هر چقدر که سرعت عمل معامله گر در مقابل پیدا کردن نقطه ی ورود به یک سهم و نقطه ی خروج از آن بالاتر باشد با دقت بالاتری می تواند اقدام به معامله کند.

پادکست مزایا و معایب نوسان گیری در بورس

نوسان گیری که معمولا در یک بازه زمانی کوتاه مدت رخ می دهد از سری استراتژی هایی است که طرفداران مختص به خود را دارد. این بازه زمانی معمولا کمتر از یک هفته است.

به این شکل که سهامدار حدود یک هفته با یک نماد همراه می شود و در زمان خروج مناسب از نماد خارج می شود.

لازم به ذکر است که این بازه ی زمانی یک زمان ثابت و غیر قابل تبدیل نیست و در برخی موارد می تواند کمتر یا بیشتر شود.

به چه کسی نوسان گیر گفته می شود؟

معامله گران و سهامدارانی که از استراتژی نوسان گیری در معاملات خود بهره می برند نوسان گیر می گویند.

نوسان گیر هر روز با بررسی نمودارهای قیمت مختلف نقاط دره و نوسان های به وجود آمده در سهم ها را بررسی می کند، در نقطه  دره وارد سهم می شود و در قله اقدام به فروش سهم می کند.

حتما بخوانید
عرضه اولیه چیست؟

آن چه که مورد اهمیت است این است که سهامدار در روندهای صعودی و نزولی مشخصی اقدام به معامله نمی کند بلکه در نوسان های ریز به وجود آمده معامله خود را آغاز می کند و به پایان می رساند.

استراتژی نوسان گیری

نکات حائز اهمیت در نوسان گیری

نوسان گیری از پربازده ترین و در عین حال پر ریسک ترین روش های معامله است. در این روش فرد نوسان گیر لازم است که با خطرات و ریسک های معامله آگاهی داشته باشد.

به طور مثال در نوسان گیری بیش از سایر روش های معامله مهم است که نقطه ی ورود و خروج از یک سهم به درستی و بدون خطا تشخیص داده شود. تنها یک خطا کافی است تا معامله گر متقبل ضررهای جبران ناپذیر شود.

بنابراین اولین نکته ای که لازم است فرد نوسان گیر به آن توجه کند شناسایی نقاط دره و قله به درستی و بدون خطا است.

شناسایی سهام مناسب برای نوسان گیری

موضوع دومی که لازم است فرد نوسان گیر به آن توجه کند این است که هر سهمی برای نوسان گیری مناسب نیست. ابتدا لازم است که سهام مناسب برای نوسان گیری شناسایی شوند.

معمولا سهم های بنیادی و شرکت های بزرگ یک روند مشخص و نمودار قیمتی واضح و قابل تحلیل دارند، این گونه نمادها معمولا نوسان های بسیار کمی دارند و حتی اگر تاریخچه ی نمودارهای آن ها بررسی شود دیده می شود که در نمودار قیمت آن ها نوسان ها بسیار ریز و گذرا هستند.

بنابراین نوسان گیر باید به سهم های رجوع کند که در نمودار قیمت آن ها در گذشته نوسان های مناسب برای نوسان گیری وجود داشته است.

حتما بخوانید
کف حمایتی در بورس

مشخصات و ویژگی های شخصیتی یک فرد نوسان گیر

موضوع مورد توجه این است که هر کسی نمی تواند برای نوسان گیری مناسب باشد. فرد نوسان گیر باید یک فرد هیجان طلب با روحیه ی بالا باشد به گونه ای که اگر در چند روز مثبت ها و منفی های بسیاری را در معاملات خود مشاهده کرد توانایی کنترل شرایط را داشته باشد.

نوسان گیر

همچنین فرد نوسان گیر برخلاف سایر معامله گران در بورس لازم است که هر روز در تایم معاملات حاضر باشد و نمودارهای قیمت را بررسی کند.

افرادی که قصد دارند زمان کمتری برای معامله و تحلیل در بورس اختصاص دهند نمی توانند از روش نوسان گیری استفاده کنند، چرا که نوسان گیری نیازمند زمان و انرژی بسیار بیشتری است.

خلاصه:

یکی از روش های پر طرفدار در بورس نوسان گیری است. در این روش سهامدار با استفاده از خرید در نقاط دره و فروش در نقاط قله کسب سود می کند.

این روش مزایا و معایبی دارد و برای هر معامله گری مناسب نیست. هر کس با توجه به این شرایط می تواند از این استراتژی استفاده کند.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.