نماد شتران را بشناسیم | سایت آموزش بورس ایران
شتران
  1. خانه
  2. نمادهای بورس
  3. نماد شتران را بشناسیم
نمادهای بورس

نماد شتران را بشناسیم

آشنایی با نماد شتران بخش های اصلی Toggle آشنایی با نماد شترانمعرفی نماد شترانتاریخچه شرکت شترانبرای حرفه ای شدن در بورس ترکیب و اعضای هیئت مدیره شرکت ترکیب سهامداران شرکت تولید و فروش شرکت شرکت پالایش نفت تهران در سال ۱۳۴۵ احداث گردید و در سال ۱۳۶۹ وارد بورس اوراق بهادار…
آموزش بورس
مشاوره بورس
پیش بینی بازار

آشنایی با نماد شتران

شرکت پالایش نفت تهران در سال ۱۳۴۵ احداث گردید و در سال ۱۳۶۹ وارد بورس اوراق بهادار تهران گردید و از واحدهای تجاری فرعی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به شمار می رود. این شرکت در زمینه تولید نفت خام و فرآورده های نفتی و تامین خوراک های صنایع پایین دستی مشغول به فعالیت است. امروزه حدود ۱۳ درصد از فرآورده های نفتی کشور را تامین می کند.

معرفی نماد شتران

نماد شتران در سال ۱۳۹۱ وارد بازار بورس تهران گردید، همچنین در سال ۱۳۹۵ به بازار دوم بورس انتقال پیدا نمود و فرآورده های نفتی کک و سوخت های هسته ای را معامله خواهد کرد.

نماد شتران

تاریخچه شرکت شتران

شرکت پالایش نفت تهران مالک ۱۰۰ درصد از شرکت به تام روانکار و ۴۹ درصد از شرکت برق و انرژی پیوند گستر پارس است. در طی سال های اخیر از طریق سرمایه گذاری در این دو شرکت توانست به سود زیادی دست پیدا کند.

پالایشگاه نفت تهران به عنوان شرکت نفت ایرانی مشغول به فعالیت است، که در سال ۱۳۴۴ پروژه احداث این پالایشگاه را شروع نمودند و در نهایت در سال ۱۳۴۶ آن را راه اندازی نمودند. این شرکت امروزه دارای دو پالایشگاه شمالی و جنوبی می باشد.

شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، نفت خام مورد نیاز پالایشگاه را تهیه می نمایند. ۱۵ درصد از ظرفیت پالایشگاهی نفت کشور از طریق پالایشگاه تهران تهییه می شود.

حتما بخوانید
نماد وساپا را بشناسیم

برای حرفه ای شدن در بورس 

 مطلب مربوط به  قیمت اسمی و تفاوت آن با ارزش اسمی را هم


مطالعه کنید

ترکیب و اعضای هیئت مدیره شرکت

اعضای هیئت مدیره این شرکت در طی سال های متمادی تغییر یافته و اکنون طبق اطلاعاتی که موجود است ترکیب این اعضا به شرح زیر می باشد:

رئیس هیئت مدیره محمد زالی از شرکت سرمایه گذاری استان اصفهان می باشد.

نایب رئیس هیئت مدیره  لطف الله هنگی از شرکت ملی و پالایش پخش فرآورده های نفتی ایران است.

اعضای هیئت مدیره داوود رزاقی از شرکت سرمایه گذاری اردبیل، فریدون ورشو ساز از شرکت سرمایه گذاری استان خوزستان و محمد علی هاشمی از شرکت سرمایه گذاری استان خراسان شمالی می باشند.

سهام شتران

ترکیب سهامداران شرکت

در زمان تاسیس شرکت سرمایه اولیه حدود ۱۰۰ میلیون ریال بوده است که در طی مراحل مختلف این رقم  افزایش پیدا کرده است. این شرکت توانسته است سرمایه خود را به ۴۴ هزار میلیارد ریال برساند این کار را از طریق صادر نمودن سهام جدید در یک مرحله که ۱۶ هزار میلیارد ریال آن از سود انباشته و ۴ میلیارد ریال آن از محل اندوخته توسعه به دست آمده است.

از این سرمایه  برای تامین مالی پروژه ccr و جبران هزینه های انجام شده استفاده کرده است. سهامداران نماد شتران شامل شرکت های مختلفی مثل : شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، شرکت سرمایه گذاری استان خراسان، شرکت سرمایه گذاری استان خوزستان و … می شود.

شرکت های سرمایه گذاری استانی( سهامی عدالت) دارای ۷۰ درصد سهم هستند، همچنین شرکت آوای پردیس سلامت ۲۰ درصد از سهم شرکت را به خود اختصاص داده و سایر سهامدارن هم ۱۰ درصد از سهم را دارا هستند.

حتما بخوانید
نماد وملل را بشناسیم
شتران
پالایش نفت تهران

تولید و فروش شرکت

محصولاتی مثل ۱۶ درصد بنزین، ۳۰ درصد نفت گاز،  نفت سفید، گاز مایع، ۲۱ درصد نفت کوره، گوگرد و انواع حلال را تولید می کند. از طرفی شرکت های زیر مجموعه آن ها به تولید محصولات خود مشغول هستند که سودآوری آن ها به نفع شرکت شتران می باشد.

شرکت به تام روانکار در طی سال ظرفیت ۵۰۰/۱۴ تن از انواع روانکارهای خودرویی و صنعتی را دارا می باشد، با افزایش نرخ روانکارها سودآوری شرکت هم افزایش پیدا می کند. از طرفی شرکت برق انرژی پیوند گستر پارس دارای ظریفی حدود ۶.۲۵.۴۶۰ مگاوات است. مهم ترین زیر مجموعه های این شرکت نیروگاه قم می باشد.

شرکت به تام روانکار در سال ۱۳۹۶ حدود ۱۹ تن از انواع روانکارهای خودرویی را تولید نمود و همه آن ها را در داخل کشور به فروش رساند. شرکت برق و انرژی پیوند گستر پارس در سال ۱۳۹۶ حدود ۳ میلیون مگاوات ساعت انرژی را با نرخ متوسط ۳۶۴ ریال در ازای هر کیلو وات ساعت به ۴ میلیون مگاوات ساعت با نرخ ۱۹۱ ریال در ازای هرکیلو وات ساعت به فروش رسانده است.

ترازنامه شرکت پالایش نفت تهران

ترازنامه شتران
ترازنامه شتران تا تابستان ۹۹ (اطلاعات موجود تا شهریورماه ۹۹)
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.