نماد فاراک را بشناسیم | سایت آموزش بورس ایران
ماشین سازی اراک
  1. خانه
  2. نمادهای بورس
  3. نماد فاراک را بشناسیم
نمادهای بورس

نماد فاراک را بشناسیم

آشنایی با نماد فاراک بخش های اصلی Toggle آشنایی با نماد فاراکمعرفی نماد فاراکتاریخچه شرکتبرای حرفه ای شدن در بورس ترکیب و اعضای هیئت مدیرهترکیب سهامدارانتولید و فروش محصولاتترازنامه فاراک در بازار بورس و اوراق بهادار تهران بسیاری از شرکت ها و موسسه ها قسمتی از سهام خود را مورد معامله…
آموزش بورس
مشاوره بورس
پیش بینی بازار

آشنایی با نماد فاراک

در بازار بورس و اوراق بهادار تهران بسیاری از شرکت ها و موسسه ها قسمتی از سهام خود را مورد معامله قرار می دهند، یکی از آن ها شرکت ماشین سازی اراک یا نماد فاراک می باشد که عرضه های اولیه خود را در اختیار مردم قرار داده و مشغول به پذیره نویسی شده است.

معرفی نماد فاراک

شرکت ماشین سازی اراک یکی از شرکت هایی می باشد که قسمتی از سهام خود را در بازار بورس و اوراق بهادار تهران مورد معامله قرار داده است. این شرکت توانسته است با رشد روز افزون توجه بسیاری از سرمایه گذاران را به سوی خود جلب کند.

تحلیل نماد فاراک

تاریخچه شرکت

شرکت مادر دانش بنیان ماشین سازی اراک که به عنوان سهامی عام فعالیت خود را شروع نمود در سال ۱۳۴۶ در شهر اراک تاسیس گردید و در سال ۱۳۵۰ به عنوان اولین صنعت تولید کننده سنگین مورد بهره برداری قرار گرفت.

این شرکت با داشتن بیشتر از نیم قرن سابقه فعالیت توانسته است اولین و بزرگ ترین واحد صنعتی کشور را راه اندازی نماید.

این شرکت با نماد فاراک بزرگ ترین سازنده پالایشگاه های گاز، پالایشگاه های نفت، سدها، نیروگاه های بادی، مجتمع های پتروشیمی و نیروگاه های برق آبی و کارخانه های سیمان در کشور ایران و خاورمیانه به شمار می رود، که علاوه بر این که ماشین آلات صنایع نفت و گاز، سدها، نیروگاه ها و صنایع سیمان را تولید می کند، تولید تجهیزات صنایع فولاد، صنایع خودرو سازی، صنایع ریلی، بنادر، معادن و ترابری را بر عهده دارد.

حتما بخوانید
نماد کلر را بشناسیم
برای حرفه ای شدن در بورس 

 مطلب مربوط به  نگاه از بالا به پایین در تحلیل بنیادی به چه معناست؟ را هم


مطالعه کنید

در زمان جنگ تحمیلی ماشین سازی اراک به همراه واگن پارس، هپکو و آدر آب اصلی ترین مراکز طراحی و ساخت معکوس خودروها، تجهیزات و قطعات تحریمی را برعهده داشتند که مهم ترین آن ها طراحی و ساخت تیر بار صاعقه، پل های شناور، لنج های جنگی، گیر بکس ها، طراحی و تولید بولدزرهای بزرگ و کارگذار، تولید توپ های جنگی، ساخت خودروهای نی کوب، ساخت قطعات جنگنده ای مثل ۱۴F، تولید ماشین دیده بان و تولید بعضی از قطعات هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ می باشد.

تحلیل نماد فاراک

مرکز آموزش ماشین سازی بعد از اتمام جنگ به دانشگاه صنعتی اراک و بعد از آن به دانشگاه علمی کاربردی تبدیل شد. سرانجام در سال ۱۳۹۴ شرکت ماشین سازی اراک با شرکت رودهارت هلند وارد بحث شد و قراردادی را برای تولید انواع پمپ های پیشرفته تا ظرفیت ۲۰۰۰۰ متر مکعب در ساعت به صورت مشارکتی به امضا رساندند .

امروزه با اسم شرکت ماشین رود پارس اراک و با برند همین شرکت در نزدیکی های اراک مشغول به فعالیت است و بزرگ ترین تاسیسات ساخت پمپ را در خاورمیانه در اختیار دارد.

پمپ هایی که در این شرکت ساخته می شوند برای مراکزی مثل نفت و گاز، خطوط لوله، پالایشگاه های نفت و گاز و صنایع پتروشیمی و نیروگاه ها، صنایع کاغذ، صنایع معدنی ، فرآیندهای زغال سنگ و صنایع آب و پساب مورد استفاده قرار می گیرد.

شرکت مهندسی و ساختمان سازی ماشین اراک که از شرکت های تابع ماشین سازی اراک است در سال ۱۳۷۰ علاوه بر فعالیت در عرصه های عمرانی، نیرو و صنایع معدنی، نفت و گاز به حوزه ساخت کارخانه های خودروسازی وارد شد، همچنین تولید و نصب ماشین آلات و تجهیزات را بر عهده گرفت که کارخانه هایی مثل کارخانه سایپا و ایران خودرو را این شرکت ساخته است، اما باید بگوییم ورود خود شرکت ماشین سازی اراک به عرصه خودرو سازی در سال ۱۳۹۶ صورت گرفت که قرار بود شرکت ماشین سازی اراک کارخانه ای را برای ساخت وسایل نقلیه مثل اتوبوس، ون و کامیون با برند همین شرکت تاسیس کند اما به دلیل های مختلفی از انجام این کار صرف نظر نمودند.

حتما بخوانید
نماد دی را بشناسیم

ترکیب و اعضای هیئت مدیره

اعضای هیئت مدیره شرکت از ۵ نفر تشکیل می شود که شامل افراد زیر می شوند:
جعفر صفری سنجابی با مدرک فوق لیسانس از شرکت سرمایه گذاری فرهنگیان مدیر عامل و یکی از اعضای هیئت مدیره می باشد.
حسین عابد با مدرک فوق لیسانس از شرکت سرمایه گذاری تدبیر فرهنگیان رئیس هیئت مدیره است.
مهران لطفی با مدرک لیسانس از شرکت سرمایه گذاری سایه گستر سرمایه نایب رئیس هیت مدیره می باشد.
حمید رضا مالی با مدرک دکترا از شرکت سرمایه گذاری سامان فرهنگیان و مجتبی واحدی با مدرک فوق لیسانس از شرکت سرمایه گذاری سرمایه گستر سهند اعضای هیئت مدیره را تشکیل می دهند.

تحلیل نماد فاراک

ترکیب سهامداران

هر شرکتی دارای سهامداران مختلفی می باشد که شرکت ماشین سازی اراک هم از این حیث مستثنا نیست. سهامداران این شرکت شامل:

شرکت سرمایه گذاری فرهنگیان با ۴۱.۰۶۰ درصد

شرکت سرمایه گذاری سایه گستر سرمایه با ۶.۴۷۰ درصد

شرکت سرمایه گذاری سامان فرهنگیان با ۳.۰۸۰ درصد

و شرکت سرمای گذاری تدبیر گران اطلس با ۱.۷۰۰ درصد می شود.

تولید و فروش محصولات

شرکت ماشین سازی اراک محصولات مختلف و با ارزشی را تولید می کند که مهم ترین آن ها :

دکل، موتور حفاری، برج های تقطیر، مبدل حرارتی، دراورکس، توربین های آبی و بادی، کمپرسورها، واحد های تصفیه آب، مخزن سیالات، پمپ های هیدرولیک صنعتی، پمپ های سانتریفیوژ صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و صنایع نیروگاهی، سپراتورها، انواع مختلف زباله سوزها، ایر کولر، انواع درام، انواع شیر آلات، انواع راکتورها، برج های خنک کننده، ژنراتورها، فلنج های صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و نیروگاه ها، هیتر، جرثقیل ها، اکسل، رفورمرها، سازه های فولادی، کوره های صنعتی مکنده غلات بنادر، آلیاژ و … می باشد که توانسته است با فروش داخلی و صادر نمودن این محصولات سرمایه خود چند برابر کند و به سود پایداری دست پیدا کند.

حتما بخوانید
نماد کپشیر را بشناسیم

ترازنامه فاراک

ترازنامه فاراک

پیشنهاد میشود از همین گروه در باره نماد فارس نیز مطالعه نمایید.

نگاره پیش رو با موضوع نماد فاراک صرفا جهت آشنایی با این نماد بوده و به هیچ عنوان به منظور سیگنال دهی نمیباشد.

ضمنا اطلاعات این نماد تا مهرماه ۹۹ میباشد.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.