بهترین استراتژی معاملاتی در بورس چیست؟ | سایت آموزش بورس ایران
استراتژی معاملاتی
  1. خانه
  2. آموزش بورس
  3. بهترین استراتژی معاملاتی در بورس چیست؟
آموزش بورس

بهترین استراتژی معاملاتی در بورس چیست؟

بهترین استراتژی معاملاتی در بورس چیست؟ بخش های اصلی Toggle بهترین استراتژی معاملاتی در بورس چیست؟انواع استراتژی روش بنیادی یا فاندامنتال:روش تکنیکال یا نموداری:روش موج سواران و سفته بازان: موج سازان:موج سواران:روش های برای داشتن یک استراتژی موفق بهترین استراتژی معاملاتی تمامی عملیاتی که یک سرمایه دار برای ورود و…
آموزش بورس
مشاوره بورس
پیش بینی بازار

بهترین استراتژی معاملاتی در بورس چیست؟

بهترین استراتژی معاملاتی تمامی عملیاتی که یک سرمایه دار برای ورود و خروج سهام خود انجام می دهد، همچنین تحلیل هایی که برای ارزیابی  سود و زیان انجام می شود را استراتژی معاملاتی می گویند.

از مهم ترین کارهایی که برای داشتن یک استراتژی خوب باید انجام دهید٬ دور بودن و از عواطف و احساسات می باشد. استراتژی های مختلفی وجود دارد که سرمایه داران برای پیدا کردن بهترین زمان خرید سهام و فروش آن همچنین حجم معامله و دیگر عناصرها مورد استفاده قرار می گیرد.

معامله گران باید برای موفق شدن در سرمایه گذاری به دنبال یک استراتژی مناسب باشند و آن را باید برای مدت زمانی بر روی سرمایه گذاری خود اتخاذ نمود تا بتوانید نتیجه درست را از به کار بردن استراتژی به دست آورید.

بعد از اینکه استراتژی مناسبی را پیدا کنید باید به دنبال روش هایی باشید که بتوانید سود دهی سهام خود را مستمر کنید.

هنگامی که یک استراتژی معاملاتی را انتخاب می کنید باید بدانید که هر لحظه ممکن است سهام بازار تغییر کند و ممکن است شما هم مجبور شوید استراتژی خود را تغییر دهید.

بهترین استراتژی می تواند استراتژیی باشد که درست و به موقع به کار گرفته می شود البته فاکتورهای مهمی هم برای ایجاد یک استراتژی موفق وجود دارد.

بهترین استراتژی معاملاتی

انواع استراتژی

سرمایه داران معمولا برای دریافت نتیجه بهتر از سرمایه گذاری خود از روش های مختلفی استفاده می کنند، این روش ها مکن است در بسیاری از موارد بسیار شبیه به هم باشند.

حتما بخوانید
رادیو بورس رسانه ای معتبر و کاربردی در بازار سرمایه

ناگفته نماند که بسیاری از افراد بدون اینکه اطلاعات در مورد سهام و خرید و فروش اوراق قرضه داشته باشند وارد بازار بورس می شوند و آن را بسیار ساده می پندارند، بنابراین بعد از مدتی با ضررهای جبران ناپذیری رو به رو می شوند و مجبور می شوند از بازار خارج شوند. چه بسا برای یافتن بهترین راه سود دهی باید همواره به دنبال بهترین استراتژی باشید.

در زیر برای شما انواع استراتژی معاملاتی را بیان خواهیم نمود.

روش بنیادی یا فاندامنتال:

کسانی که از روش استراتژی بنیادی استفاده می کنند سعی می کنند با پیدا کردن اطلاعاتی در مورد فرهنگ، اوضاع سیاسی، اقتصادی و مالی به بررسی سهم مشغول شوند  با این کار می توان با دریافت اطلاعاتی دقیق به درک درستی از اوضاع سهم برسند، بنابراین می توانند با تحلیل وارد بازار شوند.

کسانی که این روش را اتخاذ می کنند اعتقاد دارند که قیمت هایی که بر روی یک سهم در یک روز می بینیم نمی تواند نشان دهنده خوب یا بد بودن سهم باشد و تاثیری بر روی ارزش واقعی سهم نخواهد گذاشت. این عقیده می تواند دقیقا بر عکس تحلیل تکنیکال باشد.

روش تکنیکال یا نموداری:

کسانی که روش تحلیل تکنیکال را به عنوان استراتژی معاملاتی در بورس انتخاب می کنند بر این عقیده هستند که نوسانات و قیمت گذاری های یک روز هر سهمی می تواند تاثیر زیادی بر روی آن سهم بگذارد حتی می تواند بر روی اینده سهم تاثیراتی را بر جای بگذارد. برای استفاده از روش تکنیکال می توانید با بررسی گذشته یک سهم برای خرید یا فروش آن توجه داشته باشید.

با توجه به نموداری که نشان دهنده اوضاع سهم می باشد که هر روز به روز می شوند می توان تصمیم گرفت که چه سهمی ارزش خریدن را دارا است.

حتما بخوانید
تابلوخوانی بورس و جریان سفارشات بورسی تهران

این روش به دلیل اینکه نیازی ندارد که به بررسی و تحقیق در مورد اواضع اقتصادی و سیاسی بپردازد دارای طرفداران زیادی است و نسبت به تحلیل بنیادی روش ساده تری می باشد. البته ناگفته نماند که این روش هم سختی ها و پیچیدگی های خاص خود را دارا است.

انواع استراتژی معاملاتی

روش موج سواران و سفته بازان:

از این روش برای بازارهای استفاده می شود که در اقتصاد و سیاست دخالت ندارند، اما از طرفی هم هستند افرادی که دربازارهای باثبات و عادی از این روش بهره می گیرند.

یعنی در تمامی بازارهای سرمایه گذاری پیروان خاص خود را دارا است، اما باید بگویم در بازارهای بی نظم و کم عمق عده زیادی از این روش استفاده می کنند که خود دلیل نوسانات شدید قیمت ها می شود که این موضوع دلیلی برای ریسک در بازار سرمایه خواهد شد. استراتژی معاملاتی نام برده خود به دو بخشی دسته بندی می شود:

موج سازان:

گروهی که به اسم موج سازان در بازار وجود دارد با استفاده از پول های زیاد و قدرت می توانند اطلاعات نادرستی را در مورد انواع سهام که همگی کذب هستند را ارائه دهند و سعی در انحراف بازار دارند.

به این معنی که این گروه از افراد هر بار بر روی یک سهم سرمایه گذاری خواهند کرد بعد از خرید آن سهم اخبارهایی را به صورت نادرست ایجاد می کنند و از سهم خریداری شده حمایت می کنند بنابراین بدون اینکه سهم مورد نظر از ارزش ذاتی برخوردار باشد آن را بالا می برند و قبل از اینکه عده ای دیگر از افراد متوجه شوند سهام خود را می فروشند.

موج سواران:

این گروه از استراتژی معاملاتی نسبت به روش اول از تعداد بیشتری برخوردار هستند، اما از لحاظ سرمایه بسیار پایین تر از موج سازان قرار دارند، تمامی تلاش ها بر این است که با استفاده از حرکت هایی که از طرف موج سازان ایجاد شده منافعی را به دست آورند.

حتما بخوانید
سهام ممتاز

به طور کلی می توان گفت این گروه تاثیرات مثبتی بر روی کارهایی که گروه اول انجام می دهند می گذارند و آن ها را تقویت می کنند، البته باید بگوییم استفاده از این روش هم به اطلاعات زیادی نیازی دارد، بسیاری از افراد نمی توانند خروج به موقع از سهم را تشخیص دهند و ضررهای زیادی را خواهند دید.

استراتژی معاملاتی موفق

روش های برای داشتن یک استراتژی موفق

برای اینکه بتوانید به یک معامله گر موفق تبدیل شوید باید در بازار سرمایه گذاری استراتژی معاملاتی مناسبی را به کار ببرید. بازار بورس از ظرفیت هایی بر خوردار است و ممکن است گاهی اوقات شما را با شکست مواجه کند همچنین ضررهای سنگینی را هم به بار آورد.

برای داشتن یک استراتژی موفق باید همان طور که گفته شد در مرحله اول از عواطف و احساسات مثل ترس وطمع دوری کنید. این عقاید می توانند برروی روند معاملاتی شما تاثیراتی را بر جای بگذارند.

از دیگر کارهایی که باید برای داشتن یک استراتژی معاملاتی خود انجام دهید این است که بتوانید بازه زمانی درست را برای سرمایه گذاری خود انتخاب کنید.

بسیاری از افراد می خواهند در بازه های زمانی کوتاه یا میان مدت برروی سرمایه گذاری در بورس اقدام کنند از طرفی هم تعدادی از افراد هستند که به دنبال سرمایه گذاری بلند مدت هستند، بنابراین طبق انتخاب بازه زمانی مورد نظر می توانید یک استراتژی موفق را اتخاذ کنید و طبق آن سرمایه گذاری خود را پیش ببرید.

اهمیت انتخاب بازه زمانی به این علت است که استراتژی های اتخاذ شده در بازه های زمانی مختلف بر روی سهام تاثیرات مختلفی می گذارند.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.