نماد وسینا را بشناسیم | سایت آموزش بورس ایران
نماد وسینا
  1. خانه
  2. نمادهای بورس
  3. نماد وسینا را بشناسیم
نمادهای بورس

نماد وسینا را بشناسیم

نماد وسینا را بشناسیم بخش های اصلی Toggle نماد وسینا را بشناسیممعرفی نماد وسیناتاریخچه شرکتبرای حرفه ای شدن در بورس ترکیب و اعضا هیئت مدیرهسهامداران شرکتترازنامه شرکت بانک سینا با نماد وسینا یکی از موسسات فعال در بازار بورس و اوراق بهادار تهران است که به دلیل ارائه خدمات متنوع  و…
آموزش بورس
مشاوره بورس
پیش بینی بازار

نماد وسینا را بشناسیم

بانک سینا با نماد وسینا یکی از موسسات فعال در بازار بورس و اوراق بهادار تهران است که به دلیل ارائه خدمات متنوع  و تامین نیازهای مالی واحد های تولیدی و صنایع مختلف کشور نقش مهم و بسزایی در رونق توسعه اقتصادی کشور دارد. اگر می خواهید با نماد وسینا در بورس بیشتر آشنا شوید تا پایان با ما همراه باشید.

معرفی نماد وسینا

سهام های نماد وسینا یکی از سهام های پر طرفدار بورسی هستند. این موسسه بالغ بر ۱۰ سال است که فعالیت گسترده ای در بازار بورس دارد  و در راستای اهداف و برنامه های خود در حوزه های صنایع کوچک و بزرگ فعالیت می کند. از این رو سهام های آن می تواند رشد مناسب و چشمگیری داشته باشند.

تاریخچه شرکت

بانک سینا در سال ۱۳۶۴  با نام موسسه مالی و اعتباری بنیاد  و سرمایه ۱۰ میلیارد ریال فعالیت خود را آغاز نمود. هدف اولیه این موسسه  انجام عملیات پولی، مالی، تامین نیازهای مالی بنگاه های اقتصادی و جذب سپرده های عمومی به منظور اعطای تسهیلات  به بخش های اقتصادی مختلف بود و در همین راستان شعب متعددی را در نقاط مختلف کشور افتتاح نمود.

نماد وسینا

این بانک به منظور دستیابی به سطح استانداردهای مورد تایید بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران  سرمایه خود را افزایش داد  و میزان آن را از ۷۰ میلیارد ریال به ۵۰۰ میلیارد ریال و پس از دو مرحله به ترتیب به ۱۵۰۰ و ۲۰۰۰ میلیارد ریال رساند. در سال ۱۳۸۶ این بانک در مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام به سینا تغییر نام داد و پس از آن با نماد وسینا و کد بورسی ۶۵-۰۵-۱۹ در تاریخ ۱۴ شهریور سال ۱۳۸۶ به بورس اوراق بهادار تهران راه یافت.

حتما بخوانید
نماد کگاز را بشناسیم

در سال ۱۳۸۹ بانک سینا سرمایه خود را به میزان ۵۰ درصد افزایش داد  و مبلغ آن را به ۳ هزار میلیارد ریال رساند. در سال ۱۳۹۰ بر اساس مصوبه مجمع عمومی فوق العاده بانک سینا با نماد وسینا ،سهام این بانک در لیست پذیره نویسی قرار گرفت .

برای حرفه ای شدن در بورس 

 مطلب مربوط به  نماد شرکت های بورسی را هم


مطالعه کنید

به این ترتیب میزان سرمایه آن به ۴۰۰۰ میلیارد ریال رسید. این بانک در سال ۱۳۹۱ بار دیگر تغییراتی در ساختار مالی خود انجام داد و میزان سرمایه اش را به ۶۰۰۰ میلیارد ریال رساند.

بانک سینا با اخذ مجوز از بانک مرکزی و سازمان بورس اوراق بهادار و مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام  به منظور گسترش فعالیت های خود سرمایه اش را در طی چند مرحله افزایش رساند و آن را به ۱۰۰۰۰ میلیارد ریال رساند.

این اقدام در سال ۱۳۹۳ صورت گرفت. این بانک به منظور رسیدن به اهداف مالی خود علاوه بر داخل تهران روز به روز به تعداد شعب خود در سایر شهرهای ایران می افزاید و از برنامه های استراتژیک آن می توان به خلاقیت و نوآوری، صداقت و درستکاری و گسترش تعداد شعب و .. اشاره نمود.

ترکیب و اعضا هیئت مدیره

بر اساس آخرین تغییرات صورت گرفته  مدیرعامل بانک سینا سید ضیا ایمانی است و اعضای هیئت مدیره آن به شرح زیر می باشد.

  • غلام عباس نعمت الهی به عنوان رئیس هیئت مدیره
  • قربان دانیالی به عنوان نایب رئیس هیئت مدیره
  • محمد رضا پیشرو به عنوان عضو هیئت مدیره
  • محمد رضا ساروخانی به عنوان عضو هیئت مدیره
  • علیرضا تقدیری به عنوان عضو هیئت مدیره
حتما بخوانید
نماد فارس را بشناسیم

سهامداران شرکت

در حال حاضر سهامداران بانک سینا را شرکت ها و موسسات زیر تشکیل می دهند.

  • بنیاد مستعضفعان انقلاب اسلامی ۵۸.۴۰۰%
  • موسسه بنیاد علوی ۶.۸۰۰%
  • شرکت مادر تخصصی مالی و سرمایه گذاری سینا سهامی خاص ۶.۹۳۰%
  • شرکت گروه توسعه مالی مهر آیندگان سهامی عام ۵.۶۶۰%
  • BEM صندوق سرمایه گذاری بازارگردانی بانک سینا ۱.۵۰۰%

ترازنامه شرکت

وسینا

وسینا

ترازنامه موسسه بر اساس صورت های مالی سالی مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۹۸ ایجاد شده است.

این نگاره صرفا جهت آشنایی با نماد وسینا گردآوری شده و به هیچ عنوان به منظور سیگنال دهی نمیباشد.

ضمنا اطلاعات این تحلیل تا پایان شهریور ۹۹ میباشد.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.