نماد سمازن را بشناسیم | سایت آموزش بورس ایران
نماد سمازن
  1. خانه
  2. نمادهای بورس
  3. نماد سمازن را بشناسیم
نمادهای بورس

نماد سمازن را بشناسیم

آشانی با نماد سمازن بخش های اصلی Toggle آشانی با نماد سمازنمعرفی نماد سمازنتاریخچه سیمان مازندرانترکیب و اعضای هیئت مدیرهترکیب سهامداران سمازنتولید و فروش محصولاتترازنامه سمازن در بازار بورس و اوراق بهادار کشور بسیاری از شرکت ها و موسسه ها بخشی از سهام خود را مورد معامله قرار می دهند،…
آموزش بورس
مشاوره بورس
پیش بینی بازار

آشانی با نماد سمازن

در بازار بورس و اوراق بهادار کشور بسیاری از شرکت ها و موسسه ها بخشی از سهام خود را مورد معامله قرار می دهند، یکی از آن ها شرکت سیمان مازندران یا نماد سمازن می باشد که در دی ماه سال ۱۳۷۴ بخشی از سهام آن در سازمان بورس و اوراق بهادار کشور پذیرفته شد.

معرفی نماد سمازن

شرکت سیمان مازندران در دی ماه سال ۱۳۷۴ بخشی از سهام خود را در بازار بورس مورد معامله قرار داد و عرضه های اولیه خود را با نماد سمازن بر روی تابلوی دوم بورس قرار داد، بنابراین مردم هم به سهام این شرکت دسترسی پیدا کردند.

اطلاعات سمازن

تاریخچه سیمان مازندران

در سال۱۳۵۱ کارخانه سیمان مازندران برای تهیه و تولید سیمان مورد نیاز مازندران احداث گردید و مطالعات اولیه را برای احداث این کارخانه بانک اعتبارات صنعتی انجام داد، بنابراین شرکتی را با نام شرکت سیمان گرگان و مازندران تاسیس نمودند.

بعد از مطالعاتی که بر روی زمین های موجود انجام دادند در نهایت محل امروزی شرکت را انتخاب نمودند و در آن جا کارخانه را احداث کردند. بعد از اینکه محل کارخانه را مشخص کردند در سال ۱۳۵۳ در اداره ثبت شرکت های مازندران به ثبت رسید.

بعد از اینکه شرکت سیمان گرگان و مازندران را تاسیس نمودند مجمع عمومی تمامی دارایی های شرکت را که بالغ بر ۱۹ میلیون ریال بود به شرکت جدید انتقال داد.

حتما بخوانید
نماد وخارزم را بشناسیم

طولی نکشید که شرکت در سال ۱۳۵۴ رسما منحل اعلام شد و در روزنامه های رسمی هم خبر منحل شدن شرکت را قرار دادند، بعد از آن با پیشنهاد استاندار مازندران و هیئت مدیره در سال ۱۳۶۰ اسم شرکت را به سیمان مازندران تغییر دادند.

طبق اختیاراتی که به مدیران شرکت سیمان داده شده بود آن ها قراردادی را برای خرید ماشین آلات مورد نیاز خود با شرکت های مختلفی مثل همبولت وداک که سازنده ماشین آلات بود، لوشه تولید کننده آسیاب مواد، هاور اند بوکر تولید کننده بارگیر خانه، براون باوری سازنده تجهیزات برقی و کلادیوس پیترز که تولید کننده ایراسلایدها و سیستم های سیلو بود منعقد کردند ٬ و بعد از خرید ماشین آلات و سیستم های مورد نیاز در نهایت در سال ۱۳۵۵ کار ساخت و ساز کارخانه را شروع کردند. انتقال ماشین آلات مورد نیاز به کارخانه تا سال ۱۳۵۶ انجام شد .

شرکت سیمان مازندران تا آبان ماه سال ۱۳۵۷ بیش از نیمی از کارهای ساختمانی و مکانیکی آن انجام شد. بعد از اینکه در سال ۱۳۵۷ انقلاب اسلامی پیروز شد کارشناسان خارجی از پروژه کنار گذاشته شدند و به مدت ۶ ماه کار ساخت و ساز انجام نگرفت، سرانجام با تلاش کارشناسان داخلی توانستند تمامی دستگاه ها را راه اندازی نمایند و در شهریور ماه سال ۱۳۰ با ظرفیت ۶۰۰ هزار تنی کلین کر و ۶۲۴ هزار تنی سیمان کارخانه مورد بهره برداری قرار گرفت.

مدیران شرکت سیمان مازندران از سال ۱۳۸۲ تصمیم گرفتند با بهره بردن از تسهیلات صندوق ذخیره ارزی نسبت به احداث خط جدید تولید با ظرفیت ۳۳۰۰ تن در روز ، همچنین با افزایش خط های تولید موجود از ۲ هزار به ۴ هزار تن در روز کارخانه را توسعه دهند.

حتما بخوانید
نماد کنور را بشناسیم

بعد از آن که مجوزهای مورد نیاز را از صنایع و معادن کسب کردند موفق شدند از صندوق ذخیره ارزی ۹ میلیون یورو به عنوان تسهیلات دریافت نمایند، همچنین ۳۰۰ میلیارد ریال به عنوان تسهیلات ریالی از بانک ملی ایران اخذ شد. بعد از اینکه مشاور سازه برای انتخاب پیمانکار استخدام کردند عملیات را در سال ۱۳۸۳ رسما شروع نمودند.

همراه با عملیات ساخت و ساز، گشایش اعتباری لازم را برای عملیات ساخت و ساز خط تولید جدید به نحوی برنامه ریزی نمودند که در سال ۱۳۸۶ مورد بهره برداری قرار گرفت. بعد از تولیدات آزمایشی که صورت گرفت در نهایت برای افزایش ظرفیت تولید خط قدیم متوقف شد و بعد از ۸ ماه تلاش در نهایت در سال ۱۳۸۷ افتتاح شد.

اطلاعات شرکت سیمان مازندران

ترکیب و اعضای هیئت مدیره

اعضای هیئت مدیره شرکت سیمان مازندران از ۵ نفر تشکیل می شود که شامل افراد زیر می شوند:
ابراهیم معدن پیشه با مدرک فوق لیسانس از شرکت سیمان شمال رئیس هیئت مدیره است.
مهدی کریمی شهر بابک با مدرک فوق لیسانس از شرکت سیمان فارس و خوزستان نایب رئیس هیئت مدیره می باشد.
بهروز دانشی با مدرک لیسانس از شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنایع سیمان، سید باقر نبوی با مدرک فوق لیسانس از سیمان کرمان و حسن اصغر زاده با مدرک لیسانس از شرکت سیمان فیروز کوه اعضای هیئت مدیره شرکت هستند.

ترکیب سهامداران سمازن

هر شرکتی معمولا دارای سهامداران مختلفی است که شرکت سیمان مازندران هم از این حیث مستثنا نمی باشد. سهامداران این هلدینگ شامل شرکت های زیر می شوند:
شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنایع سیمان با ۲۰.۷۷۰ درصد
شرکت سیمان کرمان با ۱۹.۹۷۰ درصد
شرکت سیمان شمال با ۱۷.۳۸۰ درصد
شرکت سیمان فارس و خوزستان با ۱۲.۴۰۰ درصد
شرکت سیمان قاین با ۲.۵۴۰ درصد

حتما بخوانید
نماد وسکاب را بشناسیم

تولید و فروش محصولات

در کارخانه سیمان مازندران انواع محصولات را تولید می نمانید که با فروش محصولات خود در بازارهای داخلی و صادر نمودن آن ها به خارج از کشور توانسته اند به سود مناسبی دست پیدا کنند و سرمایه خود را افزایش دهند.

محصولاتی که در این کارخانه تولید می شود شامل: سیمان تیپ ۱، سیمان پوزولانی، سیمان آهکی، سیمان تیپ۲، سیمان تیپ۳ و کلین کر می شود.

ترازنامه سمازن

ترازنامه سمازن

پیشنهاد میشود از همین گروه در باره ی نماد ستران نیز مطالعه نمایید.

مطلب پیش رو با موضوع نماد سمازن صرفا جهت آشنایی با این نماد بوده و به هیچ وجه به منظور سیگنال دهی نمیباشد.

ضمنا اطلاعات این تحلیل تا پایان مهرماه ۹۹ میباشد.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.