نماد فاما را بشناسیم | سایت آموزش بورس ایران
نماد فاما
  1. خانه
  2. نمادهای بورس
  3. نماد فاما را بشناسیم
نمادهای بورس

نماد فاما را بشناسیم

آشنایی با نماد فاما بخش های اصلی Toggle آشنایی با نماد فامامعرفی نماد فاماتاریخچه شرکت فاماترکیب و اعضای هیئت مدیرهترکیب سهامدارانتولید و فروش محصولاتترازنامه فاما در بازار بورس و اوراق بهادار کشور بسیاری از موسسه ها و شرکت ها بخشی از سهام خود را در بازار بورس و اوراق بهادار…
آموزش بورس
مشاوره بورس
پیش بینی بازار

آشنایی با نماد فاما

در بازار بورس و اوراق بهادار کشور بسیاری از موسسه ها و شرکت ها بخشی از سهام خود را در بازار بورس و اوراق بهادار مورد معامله قرار می دهند، یکی از آن ها شرکت صنعتی آما یا نماد فاما می باشد که در دی ماه سال ۱۳۵۴ بخشی از سهام آن در سازمان بورس پذیرفته شد.

معرفی نماد فاما

شرکت آما در اسفند ماه سال ۱۳۵۴ سهام خود را بر روی تابلوی بورس با نماد فاما قرار داد و در نهایت در فروردین ماه سال ۱۳۷۴ عرضه های اولیه خود را در اختیار مردم قرار داد.

اطلاعات شرکت صنعتی آما

تاریخچه شرکت فاما

در سال ۱۳۳۸ ایده تولید الکترود جوشکاری در ایران بعد از تحقیقات و مطالعه های فراوان به وسیله سه نفر از پیشکسوتان و متخصصان کشور ارائه شد، بنابراین برای انجام این کار بعد از گذراندن مراحل قانونی این شرکت رسما تاسیس شد.

در سال ۱۳۴۰ تولیدات کارخانه را به وسیله ماشین های ساخت شرکت با ظرفیت ۴۴۰ تن در سال شروع نمودند.

نیاز کشور به الکترود تا قبل از تاسیس شرکت از کشورهای خارجی تامین می شد به نحوی که در سال ۱۳۲۷ طبق گزارش هایی که امور بازرگانی در اختیار دارد می توان گفت ۱۱۰۰ تن الکترود را به کشور وارد نموده بودند که ۷۰۰ تن آن مستقیما برای مصرف صنایع نفت و شرکت نفت بدون پرداخت گمرکی مصرف شد.

با توجه به اینکه تقاضا برای الکترود در کشور زیاد شده بود شرکت آما بعد از ساخت تجهیزات و ایجاد سه خط تولید جدید ظرفیت خود را در سال ۱۳۴۲ به ۲۲۰۰ تن افزایش داد، لازم به ذکر است که به گوییم در اوایل دهه ۱۳۴۰ با توجه به روند رشد صنعتی شدن نیاز صنایع مختلف به الکترود های صنعتی زیاد شده بود.

حتما بخوانید
نماد خبهمن را بشناسیم

شرکت آما برای جواب دادن به نیاز صنایع مختلف و بهره بردن از دانش فنی با شرکتی سوئیسی که در زمینه تولید الکترود فعالیت داشت قرار دادی را برای مدت ۴۰ سال تنظیم نمود و همکاری خود را شروع نمودند.

بعد از پیروز شدن انقلاب اسلامی این شرکت هماهنگ با سیاست های جدید تولیدات خود را برای رفع نیاز مصرف کنندگان ادامه داد، حتی با وجود جنگ تحمیلی و مشکلات اقتصادی که حجم تولدی هم نقصان مانده بود باز هم شرکت صنعتی آما به عنوان تامین کننده الکترود مورد نیاز کشور مشغول به فعالیت بود.

بعد از اتمام جنگ تحمیلی و شروع بازسازی ها و سازندگی ها در کشور، از طرفی تحولاتی که هم که رخ داده بود این شرکت برای توسعه و گسترش خود تصمیم گرفت که شرکت را مجهز به آخرین دستاورد های موجود در دنیا نماید.

در نتیجه مدیریت شرکت آما تصمیم گرفت که برنامه ریزی برای توسعه شرکت و تولید محصولات جدید و رساندن ظرفیت سالانه به ۴۵ هزار تن را با توجه به تجربه هایی موجود در مجموعه به انجام برساند.

در کارخانه قدیمی با محدودیت تولید رو به رو بودند که تصمیم گرفتند در سال ۱۳۷۶ در زمینی با مساحت ۵۰ هزار متر مربع در جاده کرج کارخانه دیگری را احداث نمایند که زیر بنای آن دقیقا ۵۰ هزار متر مربع می شد.

اجرای این پروژه را با استفاده از ماشین آلات جدید و خط های تولید جدید و با توجه به تجربه ای که در ۴۰ سال فعالیت به دست آورده بودند طبق طراحی مدرن و پیشرفته در کشورهای صنعتی انجام دادند.

حتما بخوانید
نماد وصنعت را بشناسیم

با راه اندازی محل تولیدی جدید توان تولیدی انواع محصولات جوشکاری به ۴۵ هزار تن در سال رسید. هدف اصلی فعالیت های مدیریت شرکت ارتقا کیفیت محصولات و جلب رضایت مشتریان داخلی و خارجی خود می باشد.

برای به انجام رساندن این هدف با سرمایه گذاری قابل توجه ای در امر تحقیقات و کنترل کیفیت و کسب گواهی نامه های فنی از موسسات بین المللی و احداث واحد تحقیقات و خدمات پس از فروش توانسته است موفق شود.

امروزه شرکت آما به عنوان یکی از بزرگ ترین شرکت های تولید کننده مواد مصرفی جوشکاری در غرب آسیا و خاورمیانه شناخته می شود که محصولات تولیدی آن با کیفت بالایی در اختیار مشتریان قرار می گیرند.

با توجه به اینکه در کشور نیاز به آموزش های تخصصی جوشکاری بود بنابراین شرکت آما تصمیم گرفت محل قدیمی کارخانه خود را برای آموزش و تربیت متخصصان جوشکاری با اخذ مجوزهای مورد نیاز از صنایع و معادن و سازمان آموزش فنی حرفه ای تبدیل نماید در نتیجه در مهر ماه سال ۱۳۸۷ مجموعه ای را به عنوان مرکز فن آوری های جوشکاری آما تاسیس نمودند و با پذیرش دانشجو فعالیت های خود را شروع نمودند.

اطلاعات نماد فاما

ترکیب و اعضای هیئت مدیره

اعضای هیئت مدیره شرکت صنعتی آما از ۵ نفر تشکیل می شوند که شامل افراد زیر می شوند:
عباس علی مددی با مدرک فوق لیسانس مدیر عامل شرکت می باشد.
اکبر علیزاده با مدرک لیسانس از بنیاد سرور رئیس هیئت مدیره است.
محسن کوزه گران با مدرک فوق لیسانس از شرکت سرمایه گذاری تدبیر نایب رئیس هیئت مدیره است.
احمد رضا نورانی با مدرک لیسانس از شرکت مهندسی و خدماتی پرسپولیس، نوید رفعتی با مدرک فوق لیسانس از شرکت سرمایه گذاری ملی ایران و شاهرخ علیزاده با مدرک فوق لیسانس اعضای هیئت مدیره شرکت هستند.

حتما بخوانید
نماد شاوان را بشناسیم

ترکیب سهامداران

هر شرکتی معمولا دارای سهامداران مختلفی است که شرکت صنعتی آما هم از این حیث مستثنا نیست. سهامداران این هلدینگ شامل شرکت های زیر می شوند:
شرکت گروه سرمایه گذاری تدبیر با ۱۴.۸۴۰ درصد
شرکت سرمایه گذاری ملی ایران با ۱۳.۲۵۰ درصد
شخص حقیقی با ۶.۰۲۰ درصد
شخص حقیقی با ۴.۶۷۰ درصد
شخص حقیقی با ۴.۵۹۰ درصد
شرکت سرمایه گذاری تامین اتیه مسکن با ۴.۳۸۰ درصد
شخص حقیقی با ۳.۹۱۰ درصد
شرکت بنیاد سرور با ۳.۴۷۰ درصد
شخص حقیقی با ۳.۴۵۰ درصد
شخص حقیقی با ۳.۱۳۰ درصد
شخص حقیقی با ۳.۰۱۰ درصد
شخص حقیقی با ۱.۳۲۰ درصد
شخص حقیقی با ۱.۳۲۰ درصد
شخص حقیقی با ۱.۳۲۰ درصد
شخص حقیقی با ۱.۰۶۰ درصد

شرکت صنعتی آما

تولید و فروش محصولات

در محصولات جوشکاری مختلفی تولید می شود که شامل: انواع الکترودهای جوشکاری با قوس الکتریکی، انواع سیم جوش های مخصوص جوشکاری با گاز محافظ، انواع سیم جوش های مخصوص جوشکاری زیر پودری و انواع سیم جوش های توپودری می باشد.

شرکت آما با فروش محصولات خود توانسته است به سود مناسبی دست پیدا کند و سرمایه شرکت را افزایش دهد.

ترازنامه فاما

ترازنامه فاما

پیشنهاد میشود در جهت افزایش اطلاعات بورسی خود در باره ی ارزش گذاری سهام بورسی نیز مطالعه نمایید.

مطلب پیش رو با موضوع نماد فاما صرفا جهت آشنایی با این نماد بوده و به هیچ وجه به منظور سیگنال دهی نمیباشد.

ضمنا اطلاعات این تحلیل تانیمه آبانماه ۹۹ میباشد.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.